ZEYNEL CÖMERT'TEN MALKARA TSO GENEL SEKRETERİ SİNAN BEŞER'e ZİYARET

12 May. 2017
Zeynel Cömert'ten Malkara Tso Genel Sekreteri Sinan Beşer'e Ziyaret

Odamız üyesi, Romanya’nın ilk 100 şirketindeki Malkaralı Zeynel Cömert 02.05.2017 tarihinde Odamızı ziyaret etti.

16 yıldır Romanya’da başarısı ve gücüyle kendisinden söz ettiren ve ilçemizin adının sektörel fuarlar ve organizasyonlarda duyurulmasını sağlayan, çeşitli ödüller alan Zeynel Cömert’e ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Sekreterimiz Sinan Beşer 'İlçemizin yurt dışında tanıtımının ilçemizin marka değeri bakımından çok önemli olduğunu birçok firmaya örnek proje olabilecek çalışmaların mimarı olduğu için kendisine teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi ve ayrıca önümüzdeki dönemde Odamızın Romanya'ya ilgili sektör kuruluşlarıyla birlikte fuar ve iş gezilerinin yapılmasının planlandığını' ifade etti.

Zeynel Cömert kimdir ?
05.03.1959 Ballısüle doğumlu, bölgemizde üretilen tarım alet ve ekipmanlarının Avrupa’da tanınırlığını sağlayan Malkaralı yatırımcı-sanayici-iş adamıdır.
Zeynel Cömert Bükreş’te Balkan Gazetesinin gelenekselleştirdiği 9’uncu Başarılı Türk Firmaları Ödül Töreni’nde Ödül almıştır. Malkaralı firma Mert-San adına Zeynel Cömert’e 2015 Yılı Romanya Braşov ili Ciro Ödülü, üçüncü başarılı Türk Firması ve satışlarının tamamı Türk malı olduğu ve pazara göre Türkiye’de üretim yaptırdığı gerekçesi ile ödüllendirildi. Cömert Ödülünü Türkiye Romanya Büyük Elçisi Osman Koray Ertaş’tan’dan ald