Yasin Öztürk Tarım Market Malkara’da Hizmete Açıldı

23 Eyl. 2021
Yasin Öztürk Tarım Market Malkara’Da Hizmete Açıldı
Odamız üyesi YASİN ÖZTÜRK TARIM MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Camiatik Mahallesi Şehit Temizer Caddesi No: 24/A 500 metre kare alanda; “Zirai mücadele ilaçları, bitki besleme ürünleri, destek vitamin özelliğindeki karışımlar, farklı özelliklerde gübre çeşitleri, fide ve fidan çeşitleri ile zirai alet ve ekipmanlarını Ziraat Yüksek Mühendisi Yasin Öztürk ile çalışma arkadaşları ve üreticilerden gelen talepler doğrultusunda modern yeniliklerin ve son teknolojiyi takip ederek teknik destekler verecek olan Yasin Öztürk Tarım Market kalabalık bir davetli topluluğunun gerçekleştiği programla açıldı.

Yapılan bereket ve hayırlı olsun duasının ardından Yasin Öztürk Tarım Market’in açılış kurdelesini; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, iş yeri sahibi Ziraat Yüksek Mühendisi Yasin Öztürk ve eşi Ezgi Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, Deva Partisi İlçe Başkanı Filiz Yıldırım, Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz, Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin birlikte kestiler. Açılış boyunca Yasin Öztürk Tarım Market tarafından misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yeni işyerinin kendilerine hayırlı olmasını diler bol kazançlar dileriz.