VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ÇOŞKUNER MALKARA TSO’YU ZİYARET ETTİ

25 Kas. 2015
Vergi Dairesi Başkanı Çoşkuner Malkara Tso’Yu Ziyaret Etti

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Çoşkuner ile Grup Müdürleri Mustafa Çelik ve Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Doğan Malkara Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Başkan Yardımcısı Mehmet Evren Eren, Sayman Üye Nurdan Altay Güngör ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Yıldırım katıldılar.

Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, Vergi Dairesi Başkanı Çoşkuner’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Başkan Bilgin, “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu ile beraber sizleri aramızda görmekten son derece memnunuz. Buradan Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Sayın Abdullah Çoşkuner’e teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntıda üyelerimiz ile ilgili herhangi bir isteğimiz, sıkıntımız olduğu zaman kendisiyle paylaşıyoruz. Bize gereken ilgiyi yapılması gerekeni yapıyorlar çalışan personelle de Malkara’lılarlada diyalogları bakımından çok iyi olduğunu ifade etmek istiyorum.dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Çoşkuner ise, “bizler sizin aynanınız” ifadelerini kullanarak Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 1.1.2016 da devreye sokacağı maliyet ve zamandan tasarruf sağlanacak olan Vergide Elektronik Tebligat Dönemi uygulamasına dair bilgilendirmede bulundu. Elektronik Tebligat ile ilgili Malkara Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin faydalanabileceği bir bilgilendirme semineri yapılması için de burada olduklarını belirten Coşkuner seminere  dair   görüşte bulundu.