Vali Aziz Yıldırım Malkara Ticaret ve Sanayi Odasına İade-i Ziyarette Bulundu

07 Şub. 2019
Vali Aziz Yıldırım Malkara Ticaret Ve Sanayi Odasına İade-i Ziyarette Bulundu

Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM Malkara TSO'yu ziyaret etti.

Vali Aziz YILDIRIM, Malkara Kaymakamı Erkan KARAHAN ve beraberindeki heyet ile birlikte Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN, Başkan Yardımcısı İsmail BECERİK, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ESKİCİOĞLU katılım gösterdiler.

Vali Aziz YILDIRIM Malkara TSO Başkanı Ümran BİLGİN nezdinde Malkara TSO yöneticilerine nazik karşılanmalarından dolayı teşekkür ederek,  Malkara için bilgiler edindi.

Malkara TSO Başkanı Ümran BİLGİN'de Vali Aziz YILDIRIM ve Heyeti’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve yetkililere ziyaretleri için teşekkür etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından ziyaret sona erdi.