UMAT GÜMRÜK VE TURİZM İŞLETMELERİ TİC. A.Ş. 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'na katıldık.

Umat Gümrük Ve Turizm İşletmeleri Tic. A.ş. 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na Katıldık.

Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın ev sahipliğinde, Tekirdağ TSO konferans salonunda düzenlenen toplantıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Umat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, Umat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri  ile Umat A.Ş. şirket ortakları olan Trakya Oda/Borsa Başkanları ve Yöneticileri katıldılar.

Açılış konuşmalarını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, toplantıya katılan tüm ortaklara teşekkür etti ve toplantının hayırlı olmasını diledi.

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “28 Oda/borsa iştiraki ile kurulan Umat Gümrük ve Tur. İş. Tic. A.Ş. Türkiye’ye rol model olarak yap, işlet, devret modeli ile hizmet vermeye devam ettiği, bu hizmette hem devletin hem özel sektörün kazandığını ve bu faaliyeti gerçekleştirirken başta TOBB olmak üzere Trakya oda/borsalarının birliktelikten aldığı güç ile kurulması ile de Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Toplantıya odamızı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Evren Eren ve Genel Sekreterimiz Sinan Beşer temsil etmiştir.

Yukarı çık.