Uluslararası İşbirliği Duyuruların RSS teknolojisi ile odamızın web sitesine aktarılması

16 Kas. 2015
Uluslararası İşbirliği Duyuruların Rss Teknolojisi İle Odamızın Web Sitesine Aktarılması

20 Yıldır süredir firmalarımızın yurtdışına açılmalarına katkıda bulunmaya çalışan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu alanda geliştirmiş olduğu web tabanlı işbirliği sistemleriyle, yurtdışından gelen alım,satım,ihale ve işbirliği taleplerinin firmalarımıza duyurulmasına ve onların tekliflerinin de diğer ülkelerdeki olası müşterilere yada işbirliği yapabilecekleri firmalara ulaştırılmasına katkıda bulunmaktadır.

2011 yılı başında yenilenen web kullanıcı arayüzümüzün sağ tarfında bulunan HİZMETLER başlığı altında ,

*Türkiye'den işbirliği Teklifleri

*Dünyadan İşbirliği Teklifleri

*İhale-Özelleştirme-Yatırım ilanları

*TOBBİSO-TOBB İş Olanakları Sistemi,

sayesinde Türk İhracatçısı ile yabancı İthalarçının buluşma ortamı olan Uluslararası İş İmkanları'nın geliştirmesine imkan sağlanmaktadır.

Uluslararası işbirliği konularındaki bu uygulamalar ile firmalarımız,, dış ticaretle ilgili alım, satım ve işbirliği taleplerini web sitemiz üzerinden yayınloayabilmekte ve yabancı firmalardan gelen talepleri inceleyebilmektedirler.

Bu defa Odalarımızın ve Borsalarımızın,Birliğimizin sunduğu ve ekonomik değeri olan bu bilgilerden asıl ihtiyaç sahibi olan üyelerinide geçikmeden yararlandırmaları amacıyla RSS teknolojisinden yararlanılması için gerekli çalışma yapılmıştır.

Birliğimizin İnternet sitesinde yaptığımız son uluslararası işbirliği, ihale, özelleştirme ve yatırım projeleri duyurularu doğrudan odamız web sitesinden takip edilebilecektir.

Böylece üyelerimiz en hızlı şekilde güncel işbirliği ve ihale duyurularına ,yayına giriş anından itibaren ulaşma şansı olucaktır.