Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın Odamızı ziyaret etti.

20 Eyl. 2019
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (Tobb) Yönetim Kurulu Üyesi Ve Tekirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay İle Tobb Odalar Ve Borsalar Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın Odamızı Ziyaret Etti.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun selamını ileten Günay, Odamız faaliyet ve projeleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ümran Bilgin'den bilgiler aldı.

Ziyarette Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler,Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mahir Yıldırım ve İsmail Becerik, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Eskicioğlu, Meclis üyesi Gediz Coşkun ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı