Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Nurten Öztürk’ün Başkanlığında, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ve İl Kurul Üyelerinin katılımları ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı’nın on üçüncüsü TOBB Batman ve TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulları ile gerçekleştirildi.

23 Eyl. 2021
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (Tobb) Kadın Girişimciler Kurulu (Kgk) Başkanı Nurten Öztürk’Ün Başkanlığında, Tobb İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Ve İl Kurul Üyelerinin Katılımları İle Tobb İl Kadın Girişimciler Kurulu Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı’Nın On Üçüncüsü Tobb Batman Ve Tobb Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulları İle Gerçekleştirildi.

TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Çınar ve TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler, icra komitesi üyeleri ile birlikte illeri genelinde yaptıkları faaliyetler ve projelere ilişkin olarak bilgi paylaşımında bulundu. Toplantıya Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin de katılarak, kadın girişimciliğinin önemine değindi.