TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI SN. M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NU ODAMIZDA AĞIRLADIK.

12 Ağus. 2022
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M.rifat Hisarcıklıoğlu'nu Odamızda Ağırladık.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti. İstişarelerde bulundu. Sorun ve çözüm önerilerini dinledi.​
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Meclis Üyeleri ile sohbette en çok dile getirilen konu finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar oldu.

Hisarcıklıoğlu Malkara Eski Kaşar Peynirini coğrafi işaret olarak tescil ettiren Odamızı tebrik etti.