TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ODAMIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ TEVFİK YAMANOĞLU-YAMAN PEYNİRCİLİK FABRİKA SATIŞ MAĞAZASINI ZİYARET ETTİ.

19 Ara. 2019
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı M.rifat Hisarcıklıoğlu Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yamanoğlu-Yaman Peynircilik Fabrika Satış Mağazasını Ziyaret Etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 18.12.2019 tarihinde İpsala’da yapılan UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Genel Kurulu'na katılıp, Keşan ve İpsala'da yapmış olduğu bir dizi ziyaretler sonrası Çorlu dönüşünde Malkara TSO ve Malkara TB Meclis üyeleriye görüşmede bulundu.

Malkara’nın coğrafi işareti olan ilk eski kaşar peyniri ile ilgili açıklama yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; "Malkara’mızın coğrafi işaretli ürünü olan 'Malkara Eski Kaşarını' kimse kullanamayacak. Kullanmak isteyen olursa standartlara uyması lazım. Kendi yöresel ürünlerine sahip çıkan oda ve borsamıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, Malkara’nın Peynir Helvasınının da tanıtımını hem odamız hem borsamız beraber yapıyorlar. Yaman Peynircilik bölgemizin en eski peynircilerindendir. Tevfik kardeşimiz de eşiyle birlikte dedesinden ve babasından aldığı bayrak ile bu işe devam ediyor. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.