TÜRKİYE KIRGIZİSTAN YATIRIM VE İŞ FORUMU

Birliğimiz, Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası İşbirliğinde Türkiye- Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenlenecektir.21 Ocak 2016 tarihinde Birliğimiz İkiz Kuleler Hizmet binasında gerçekleştirilecek''Forum''a, Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn.Arzybek KOZHOSHEV ve beraberindeki Kırgız işadamlarının katılımı da öngörülmektedir.

Söz konusu foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım,gıda,inşaat,enerji,tekstil,ulaştırma-lojistik,ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Kırgız işadamlarından oluşması öngörülmektedir.Forumun ardından,katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir.Kırgızistan'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler katılım teyidi veren firmalarımıza bilahare bildirilecektir.

Katılmayı düşenen üyelerinizin katılım teyitleri en geç 18 Ocak 2016 tarihine kadar TOBB'a bildirmeleri gerekmektedir.

Adem KULA 0212 324 95 42

adem.kula@tobb.org.tr adreslerinden ulaşılabilmektedir.