Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı

10 Ekim 2017
Türkiye-Ingiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 27 Eylül 2017 tarihli “Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı” konulu yazıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, 6-7 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile İngiltere Gümrük İdaresi arasında Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilerek, ele alınmasında fayda görülen ve ikili ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
Bu itibarla, anılan toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla, İngiltere ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 11 Ekim 2017 günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (Uluslarüstü İlişkiler Koordinatörlüğü, Çağdaş Özenmiş, cagdas.ozenmis@ito.org.tr) iletilmesi beklenmektedir.
Üyelerimize saygıyla duyurulur.