Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı

Türkiye-Hollanda 3. Dönem Jetco Toplantısı

Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Türkiye-Hollanda Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) 3. Dönem Toplantısı, T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sayın Sigrid Kaag eş başkanlıklarında 28 Eylül 2020 tarihinde video konferans yöntemiyle düzenlenecek olup, konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı tarafından, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu doğrultuda, ülkemiz ile Hollanda arasındaki mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Hollanda’da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüş paylaşmak isteyen üyelerimizin görüşlerini, 02 Eylül 2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri sunulan Odamız personeline e-posta yoluyla göndermeleri rica olunur.

Saygılarımızla,

Detaylı bilgi için