TÜRKİYE CERN SANAYİ İŞ BİRLİĞİ KONFERANSI

11 Eyl. 2015
Türkiye Cern Sanayi İş Birliği Konferansı

TÜRKİYE CERN SANAYİ İŞ BİRLİĞİ KONFERANSI

2015 Mayıs ayında ülkemizin Avrupa Nükleer Araştırma Örgütüne (CERN) Ortak Üyeliğinin başlaması ile Türkiye de üretim yapan sanayi firmalarımızın CERN’de yapılan alım ve ihalelere katılma hakkı elde edilmiş ve CERN ve üye ülkelerdeki firmalar arasında bilgi akışı ve iletişimi sağlamak, ihaleler konusunda Türk sanayicisini bilgilendirmek ve katılımlarını sağlamak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi kurulmuştur. CERN’deki çalışmalar, alım ve ihaleler ile TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi hakkındaki bilgiler www.tobb.org.tr/cern sayfasında yer almaktadır.

TOBB'nce bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla, CERN de yapılan çalışmalar, alımlar ve ihale prosedürleri ile ilgili teknik ve idari sunumların uzmanlar tarafından 5-Ekim-2015 Pazartesi Günü 13:00-18:00 saatleri arasında TOBB Konferans Salonunda “Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı” düzenlenecektir. Konferansa ilişkin Duyuru yazısı aşağıda yer almış olup kaydınızwww.tobb.org.tr/cernkayit sayfasından gerçekleştirilebilmektedir.

Bu çerçevede, Ülkemizdeki sanayi kuruluşlarıyla birlikte ilgili diğer özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ve üniversitelerin de davet edildiği bu konferansa,  katılımınızı rica ederim.