TÜRK EXİMBANKA YAPILAN KREDİ BAŞVURULARINDA ARACILIK ETMEK İSTEYEN KİŞİLERE DİKKAT EDİLMESİ TİCARET ODASI

04 Ağus. 2017
Türk Eximbanka Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi Ticaret Odası

Türk Eximbank'tan alınan ilgide kayıtlı yazıda, son günlerde Eximbank kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen  kişilerin olduğu duyumlarının alındığı belirtilerek ihracatçıların bu kişilere kesinlikle itibar etmemeleri hususunda duyuru yapılması telep edilmektedir.

Son günlerde bazı şahıslarınEximbank kredi başvurularının olumlu sonuçlandırılmasına yardımcı olabileceklerini veya kredi işlemlerini hızlandırabileceklerini ifade ederek maddi menfaat temin etmek amacıyla sizler ile diyalog kurmak istediği yönünde  duyumlar alınmaktadır.

İhracatçılarımızın mağduriyet yaşamamasını teminen haksız ve yersiz yere sunulan bu benzeri tekliflere kesinlikle itibar edilmemektedir.

Bu vesile ile, Bakanlığımızda yürütülen proje sonucu değişen ve dönüşen yeni organizasyon yapımız yeni şubelerimiz yeni irtibat ofislerimiz ve her seviyede çalışanımız ile Finansman İhtiyatçılarınızın zamanında karşılanması konusunda hassasiyetle çalışmakta olduğumuzu taleplerinizi mümkün olan en hızlı sürede, en kolay ve en uygun işlem maaliyetleriyle karşılamaya özen ve çaba gösterdiğimizi ve bu amaçla uygularımızı yenilemeye ve geliştirmeye de devam edeceğimizi belirtmek isteriz.