TREPAŞ MALKARA TSO ÜYELERİNE İNDİRİM UYGULAYACAK

25 Ağus. 2015
Trepaş Malkara Tso Üyelerine İndirim Uygulayacak

TREPAŞTAN MALKARA TSO SANAYİ SİCİL BELGESİ OLAN ÜYELERİNE ELEKTRİKTE SABİT FİYAT AVANTAJI

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) arasında 23 Temmuz 2015 tarihinde "SABİT FİYAT’’ protokolü imzalandı. Gerçekleşen imza törenine Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin , TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç ve Satış Uzmanı Nail Ürkmez katıldılar. İmzalanan protokol çerçevesinde TREPAŞ tarafından MTSO sanayi sicil belgesi olan üyelerine elektrik hizmetinde indirim ve sabit fiyat sağlanacak.

PROTOKOL İMZALADIK

İmzalanan protokolün öneminden bahseden Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin;  İlçemizde elektrik dağıtım firması olan Trakya Elektirik Perakende Satış Anonim Şirketi ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odamızın sanayi sicil belgesi olan üyelerine indirimli ve sabit fiyat  elektrik tarifesi uygulanması noktasında protokol imzalamış bulunuyoruz.

ÜYELERİMİZİN PROTOKELDEN FAYDALANMASINI BEKLİYORUZ

Bilgin; Tedarikçi firmanın Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu olan EPDK tarafından onaylanan tarife tablosundaki Elektrik Birim Fiyatına temel teşkil edecek şekilde indirim oranı hayata geçirilirken birçok üyemizin protokolden faydalanmasını bekliyoruz” dedi.

ELEKTRİK TARİFELERİNDE BÜYÜK ORANLARDA DÜŞÜŞLER BEKLİYORUZ

Ümran Bilgin konuşmasının devamında; Bu protokol ile birlikte özellikle Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızın elektrik tarifelerinde büyük oranlarda düşüşler bekliyoruz. Bugün bir fabrikamız ay boyunca ciddi rakamlarda elektrik tarifesi öderken bu tutarlardan Organize Sanayi Bölgesindeki MTSO sanayi sicil belgesi olan üyelerine indirim ve sabit fiyat uygulanacaktır. Bu oranlar fabrikalarımızın tarifelerine yansıtıldığında yatırımcılarımıza olumlu yansıyacaktır.

HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

TSO Başkanı Ümran Bilgin; MTSO üyelerimizin daha az maliyetlerle üretim yapmalarını sağlamak adına Trakya Elektirik Perakende Satış Anonim Şirketi ile imzalamış olduğumuz protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

KAMPANYA İLE İLGİLİ GENEL DETAYLAR:

1-) Kampanyadan kimler yararlanabilir?
Kampanyadan Serbest Tüketici niteliğine sahip, Sanayi tarifesinde yer alan tüm müşterilerimiz faydalanabilir.
2- ) Sanayi kampanyası’nın içeriği nedir?
Kampanyamızdan faydalanan sanayi müşterilerimizin, aktif enerji bedeli mevcut tarife üzerinden indirilecek ve 2016 sonuna kadar zamlanmayacaktır.
3-) Kampanyadan nasıl faydalanabilirim?
Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimiz
•  444 88 35 nolu TREPAŞ Çağrı Merkezi’ni arayabilir,
•  TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize gelebilir,
•   satis@trepas.com.tr adresimize mail gönderebilirler.
4-) Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?
İmza Sirküleri ve Vekaletname,
Vergi Levhası Fotokopisi,
Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi,
TC Kimlik Numarası Taşıyan Kimlik Fotokopisi ( Gerçek Kişi Müşteriler için )
Bu bilgi ve belgelerle birlikte, Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesinin imzalanması ve kaşelenmesi gerekmektedir.
5-) Sözleşme süresi ne kadar?
Sözleşme süresi 16 aydır. Sözleşme, müşterinin sözleşmeye konu aboneliğinin tahliyesi hariç feshedilemez. Müşterinin imzalayacağı sözleşmede müşterinin hak ve yükümlülükleri ayrıntıları ile yazılıdır.
6-) Sözleşmeyi imzaladım, kampanyadan ne zaman yararlanmaya başlayacağım?
Elektrik Piyasası Mevzuatında tanımlanan Serbest Tüketici Kayıt ve Onay süreçlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını takip eden ay kampanyadan yararlanmaya başlayabilirsiniz.
7-) Müşterilerin sözleşme süresinden önce sözleşmelerini feshetmeleri durumunda fesih cezası uygulanacak mı?
Müşterinin sözleşmeyi süresinden önce geçerli olmayan sebeplerle sona erdirmesi durumunda, Kampanya kapsamında tahsil edilmeyen tutar, Trepaş tarafından ayrıca faturalandırılacaktır.
8-) Müşterinin borç nedeniyle elektriğinin kesilmesi durumunda kampanya sonlanıyor mu?
Sözleşme süresi boyunca; müşterinin herhangi bir elektrik faturasını son ödeme tarihinde ödememesi durumunda Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Müşteriye bırakılan kesme bildirimi tarihini takip eden 30 gün içerisinde borcun ödenmemesi halinde kampanyalı satış sona erecek ve kampanya kapsamında tahsil edilmeyen tutar, Trepaş tarafından ayrıca faturalandırılacaktır.