Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi hk.

17 Tem. 2019
Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Hk.

Sayın Üyemiz, Odamız ve İştirakimiz olan Trakya ABİGEM A.Ş. iş birliği ile Dış Ticaret İstihbarat Merkezi hizmet vermeye başlamıştır.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Nedir?

Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren ve;

• Hiç ihracat yapmamış
  • İhracata yeni başlamış
  • İhracat faaliyeti kesintiye uğramış
  • İhracat kapasitesini artırmak isteyen

Firmalara ürünlerinin ihracatı için hedef olabilecek ülke ve müşterilere ulaşmada teknik destek sağlamak adına Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle kurulmuş bir hizmet platformudur.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezinde Hangi Hizmetler Mevcuttur?

HEDEF PAZAR ARAŞTIRMASI ile ürününüzü ihraç edebileceğiniz ülkeleri bulma!

HEDEF MÜŞTERİ ARAŞTIRMASI ile belirlediğiniz ülkede faaliyet gösteren hedef müşterilerinizi bulma!

DANIŞMANLIK HİZMETİ ile önce hedef ülkenizi, sonra hedef müşterilerinizi bulma!

REKABETÇİ İTHALAT HİZMETİ ile ucuz, kaliteli, sürdürülebilir ithalat için potansiyel tedarikçilerinizi öğrenme!

İHALE SORGULAMA ile uluslararası kurum ve kuruluşların ürününüze yönelik açmış oldukları ihalelerden haberdar olma!

Hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezine Nasıl Başvururum?

www.trakyadisticaret.org adresinden firmanızın kaydını gerçekleştirerek talep ettiğiniz hizmeti seçmeniz yeterli.

Detaylı bilgi almak için Tel: 0282 261 1029

Not: Firma profilinizi oluştururken bağlı bulunduğunuz odayı “DİĞER” olarak seçmeniz gerekiyor.