Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Genel Kurulu Tekirdağ TSO Ev Sahipliğinde Yapıldı.

30 Mart 2022
Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (Abigem) Genel Kurulu Tekirdağ Tso Ev Sahipliğinde Yapıldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen ortağı olduğumuz Trakya ABİGEM Genel Kurulu Toplantısı’na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eskicioğlu ve Genel Sekreter Sinan Beşer ile katılım sağladık.

Toplantı kapsamında 2020 - 2021 Yılı faaliyetlerinin görüşülmesi ve genel kurulunun yapılarak değerlendirmesi sağlandı.

Trakya ABİGEM’in olarak Dijital Trakya Projesi ile ilgili güncel değerlendirilmeler yapıldı.
Malkara TSO olarak bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak her türlü girişimin destekçisi olmaya devam ediyoruz.