TRAKYA ARGE VE TEKNOLOJİ PROJE PAZARI

08 Ağus. 2017
Trakya Arge Ve Teknoloji Proje Pazarı

Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Trakya Üniversitesi,Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin katılımlarıyla 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesinde ''Trakya Arge ve Teknoloji Pazarı'' düzenlenecektir.

Bölgedeki üniversite - sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedefleyen, Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarıetkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler birliği Üyeleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesin'deçalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ile Çanakkale Kırklareli,Edirne,veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilcektir.Proje Pazarına akedemisyenler lisans ve lisans üstü öğrenciler, sanayiciler,profosyonel olarak bu işle ilgilenenler profosyonel şirketlerde çalışanlar bireysel ve ekip katılımı sağlayabilir.Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler düzenlenecek etkinlik ile TİCARİLEŞTİRME DESTEĞİ kapsamında ödüllendirilecektir.Son Başvuru tarihi 1 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadardır.

Etkinliğe ayrı detaylara http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr / adresinden ulaşılabilir.