TOBB VE MALKARA TSO İLE BİRİLİKTE RAMAZAN YARDIM PAKETİ DAĞITILDI

24 Ağus. 2015
Tobb Ve Malkara Tso İle Birilikte Ramazan Yardım Paketi Dağıtıldı

MALKARA TSO RAMZAN YARDIM PAKETİ

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından dağıtılan geleneksel Ramazan yardımı 700 aileye ulaştırıldı.Yardımlar MTSO Çalışanları tarafından Muhtarlar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ailelere tek tek teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Tarafından alınan karar ile her yıl Ramazan ayında düzenlenen erzak yardımı bu yıl 700 ailye ulaşıldı.  Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ramazan yardımlarının hazırlanması amacıyla ihale edildi.İhale sonucunda alınan 700 paket erzak, bildirilen alım gücü düşük kişilere MTSO Personeli aracığıyla ulaştırıldı.

Malkara ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN; yapılan yardımlar ile ilgili ''Bilindiği gibi İslam Dini için çok önemli günleri yaşıyoruz. Dinimizin en önemli özelliğinden biride yardımlaşmadır. Bizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ihtiyaç ailelere yardımda bulunmak istedik. Hazırlnan 700 yardım paketi Odamız çalışanlarınca ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.