TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği), Turkcell ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde, ‘Geleceği Yazan Kadınlar’ projesi kapsamında Tekirdağ Finali 12 Ekim 2019 günü Tekirdağ TSO ev sahipliğinde tamamlanarak öğrencilerimizin sertifiları verildi.

14 Ekim 2019
Tobb (Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği), Turkcell Ve Tobb Kadın Girişimciler Kurulu İşbirliğinde, ‘Geleceği Yazan Kadınlar’ Projesi Kapsamında Tekirdağ Finali 12 Ekim 2019 Günü Tekirdağ Tso Ev Sahipliğinde Tamamlanarak Öğrencilerimizin Sertifiları Verildi.

Tekirdağ Finaline Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler, Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Burcu Ergene, Odamız Akademik Danışmanı Hasan Selçuk Eti, Turkcell Teknoloji Teknik Ürün Yöneticisi Mehmet Berber ve Eğitmen Ferdi Akgiş yer aldı.

PROJENİN AMACI NEDİR ?

Projede lise ve üniversite mezunu ya da üniversitede okuyan 18 yaş üzeri kadınlar hedeflenmektedir. Amaç, kadınların yazılım çağında geri kalmaması ve mobil teknolojileri tanıyıp girişimcilikte bir adım öne geçebilmelerini sağlamak olup kadınlar, tüm Türkiye çapında online ve 15 ilde de yüz yüze sürdürülecek eğitimler sonrasında Turkcell’in teknik danışmanlığında projeler üretecek. Kazanan proje ticarileşme aşamasında desteklenecek. M.Rifat Hisarcıklıoğlu H.Selcuk Eti Aynur Sev Cesmelıler Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Burcu Ergene TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Turkcell