TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri

Tobb İle Ab-Çin Kobi Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı Ve Bilgilendirme Semineri

TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen yazıda, TOBB, Eurochambres ve AB Çin KOBİ Merkezi işbirliğinde KOBİ'leri Çin ile iş yapmaya hazırlamak ve halihazırda Çin ile iş yapan KOBİ'lere destek olmak amacıyla kurulan AB Çin KOBİ Merkezi ile TOBB arasında imzalanan Mutabakat Zaptı’nın lansmanının gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Bahse konu etkinlikte Merkez’in KOBİ’lere yönelik ürün ve hizmetlerin aktarılacağı ve seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplanacağı belirtilmiştir.

Açılış konuşmasını TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Özgener’in gerçekleştireceği ve Türkçe-İngilizce çeviri hizmetinin sağlanacağı seminere http://webinar.tobb.org.tr linki üzerinden katılım gösterilebilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,