TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

11 Şub. 2019
Tobb İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

SAYIN: TOBB TEKİRDAĞ İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ilgi yazıları çerçevesinde; "TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Odamız Toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

*   İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvurularınızın, 12 Şubat 2019 Salı gününden itibaren; bir adet vesikalık fotoğraf, dilekçe (Odamızdan teminen) ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Şubat 2019 Cuma günü saat: 17:00'a kadar Odamız Bilgi İşlem Servisi'ne iletilmesi gerekmektedir.

*   Seçmen Listeleri, Odamız Hizmet Binası ilan yerlerinde ve ekte tarafınıza sunulmuştur.

*   TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adayları'na ilişkin liste; 25 Şubat 2019, Pazartesi gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.malkaratso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,