TOBB-FGCCC; Türkiye- KİK 2. Forumu

23 Ağus. 2016
Tobb-Fgccc; Türkiye- Kik 2. Forumu
Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa himayelerindeki Forum, Birliğimiz, Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) ve Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, “TOBB-FGCCC; Türkiye- KİK 2. Forumu” 1-2 Kasım 2016 tarihinde, Bahreyn’de düzenlenecektir.​

Söz konusu Forum’a Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa’nın  onurlandırması beklenmektedir.

“TOBB-FGCCC Türkiye KİK 2. Forumu”na Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) üyesi Bahreyn, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar ve Oman iş ve finans çevrelerinden yaklaşık 500 civarında firmanın katılımı ve ülkemizden Foruma iştirak edecek firmalarla iş görüşmelerinin gerçekleşmesi öngörülmektedir.

Forum kapsamında, altyapı, mega projeler, teknik müşavirlik, bankacılık ve finans, sağlık, ilaç ve tıbbi ekipmanlar, yenilenebilir enerji, petrol ve gaz, tarım, gıda, ulaştırma, lojistik ve franchising  gibi sektörlerde iş imkanları, karşılıklı ticaret ve yatırımda karşılaşılan sorunların  ele alınması öngörülmektedir.

Ayrıca Forum kapsamında,  Türkiye ve KİK üyesi ülke firmaları arasında teknik müşavirlik, tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, savunma sanayi, bankacılık, finans ve sigorta, gayrimenkul, otomotive ve yan sanayi, kimyasal ürünler, kozmetik ve temizlik ürünleri, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık ve ilaç, bilişim teknolojileri, makine ve teçhizat, madencilik, tekstil ve konfeksiyon, turizm, ulaştırma ve lojistik, elektronik ve telekomünikasyon ve franchising sektörleri başta olmak üzere,  firmalar arası ikili görüşmeler gerçekleştirme imkanı sağlanacaktır.

Forum kapsamında, ayrıca, firmalara sponsor olma imkanı sunulacaktır. Üst düzey katılımın gerçekleşeceği Forum'a sponsor olan firmalar, toplantı salonlarında görünürlük hakkı elde edecek ve Körfez ülkelerinden gelen katılımcılara ve üst düzey şirket temsilcilerine kendi firmalarını tanıtma imkanı bulacaklardır.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere TOBB- T. İş Bankası Akay Şubesi (Şube Kodu: 4201, Swift: ISBKTRIS) TR670006400000242010012766 numaralı Dolar hesabına 500,- (BeşYüz) Dolar ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan ayrıca tahsil edilecektir.