TOBB EDİRNE KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU ÜYELERİ’NİN MİSAFİRİ OLDUK.

02 Ara. 2019
Tobb Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri’Nin Misafiri Olduk.

01 Aralık 2019 Pazar sabahı TOBB Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri’nin davetlisi olarak katıldığımız kahvaltıda TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler, TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Burcu Ergene ve Kurul üyeleri Muazzez Terzi, Melda Kondal, Nihal İşbilen, Şefika Koca ve konuk misafirimiz Emine Ulu yer aldı.

Kahvaltının ardından TOBB Marmara Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan’ın ve ekibinin yöresel ürünlerinin satışının yapıldığı pazarı Kadın Girişimci üyelerimize gezdirerek ‘Kadın pazarlarının nasıl kurulduğunun, nasıl işletildiğinin, ne gibi zorluklarının bulunduğu’’ konuları içeren Bilgilendirme Toplantısı yapılmış olup misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Ayrıca Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkunkurt’ta programa dahil olup Kadın Girişimci üyelerimizi onurlandırmıştır.

Odamız Meclis Başkan Yardımcısı ve TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler yaptığı açıklamada ‘06 Aralık 2019 Cuma günü Kardelen Düğün Salonu’nda yapılacak olan kahvaltıya 73 Mahalle Muhtar eşleri, tüm bayan Belediye Meclis üyeleri, tüm dernek ve STK Başkanlarını ayrıca üretim yapan siz değerli tüm kadınlarımızı kahvaltımıza bekliyoruz’ dedi.