Ticaret Bakanlığı 2020 yılı Ürün Güvenliği ve Denetimi mevzuatı revizyon hazırlık çalışmaları

30 Mart 2020
Ticaret Bakanlığı 2020 Yılı Ürün Güvenliği Ve Denetimi Mevzuatı Revizyon Hazırlık Çalışmaları

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı'nın bir yazısına atfen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda; 2020 yılı Ürün Güvenliği ve Denetimi mevzuatı revizyon hazırlık çalışmaları kapsamında, çevrenin korunmasına dair, Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Atıkların İthalat Denetimi Tebliği, Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Kimyasalların İthalat Denetimi Tebliği, Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Katı Yakıtların İthalat Denetimi Tebliği ve Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Metal Hurdaların İthalat Denetimi Tebliği ile ilgili olarak hazırlanan ekli taslak metinler iletilmektedir.

Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere, söz konusu tebliğ taslaklarına ilişkin görüş ve önerilerinizi 27.11.2019 mesai bitimine kadar odamıza gönderebilirsiniz.

Ek: Ürün Güvenliği ve Denetimi 2020/3, 2020/6, 2020/7, 2020/23 sayılı Tebliğler (77 sayfa)