TEKİRDAĞLI HEMŞERİMİZ YENİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

05 Mart 2019
Tekirdağlı Hemşerimiz Yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Tekirdağ Milletvekili olan ve geçtiğimiz hafta TBMM Meclis Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop onuruna, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Eski Dönem Tekirdağ Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf Odaları ve Meslek Örgütlerinin Temsilcileri, Tekirdağ Oda/Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Siyasi Partilerin İl Başkanları katılım sağladı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör Şentop'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak Odamız Yönetim Kurulu Başkanı 'Bilgin' yaptığı açıklamada 'Mustafa Şentop'un Tekirdağ ekonomine değer katacağına ülkemiz için önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.