TEKİRDAĞ TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU'NDAN ÇORLU ÇIKARMASI

07 May. 2019
Tekirdağ Tobb Kadın Girişimciler İcra Kurulu'ndan Çorlu Çıkarması

03 Mayıs 2019 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tekirdağ Bölgesindeki Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Programa yoğun katılım sağlayan Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ilk olarak Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı daha sonra Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan'ı ziyaret ederek Kadın Girişimciliğin arttırılması konularında görüşmelerde bulunuldu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İzzet Volkan'ın misafrliğinde öğlen yemeğine davet edilen kadın girişimciler günün sonunda Çorlu TSO toplantı salonunda organize edilen Tarımsal Danışman Sn.Tuncay Kırmızıgül lavanta ekimi ile bilgilerin sunumu ve ayrıca Sn. Ayten Kodak'ın bitkisel yağ üretimi ile ilgili bilgilerin sunumunun yapıldığı çalıştayda kadın girişimcilerimiz kooperatifçilik ve web sayfası kurulumu hakkında bilgilendirildi.

#TOBBTEKİRDAĞKADINGİRİŞİMCİLER #TOBB