Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu'ndan Malkara çıkarması

05 Nis. 2019
Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu'ndan Malkara Çıkarması

Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu'ndan Malkara çıkarması

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tekirdağ Bölgesindeki Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri bir araya geldi. Malkara Ticaret ve sanayi Odasında gerçekleşen bölge toplantısına; Malkara TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler, Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Burcu Ergene, Nihal İşbilen ve Melek Yeşil Sarıtaş, Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri Serpil Kuşku, Elif Perçinoğlu, Pınar Güner,  Şefika Koca, Zeren Keskin Karabacak, Sema Günal Kaçar, Ayşe Ayaz, Firdevs Küçük, Özlem Ünal, Nilüfer Can ve Dilek Akkaya katıldı. Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ilk olarak Malkara Kaymakamı Erkan Karahan’ı daha sonra Malkara Belediye Başkan’ı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ederek Kadın Girişimciliğin arttırılması konularında görüşmelerde bulunuldu. Program yemek organizasyonuyla son buldu.