TEKİRDAĞ GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU'NDAN MALKARA ÇIKARMASI.

04 Kas. 2019
Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Kurulu'ndan Malkara Çıkarması.

30 Ekim 2019 Çarşamba günü Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tekirdağ Bölgesindeki Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Programa yoğun katılım sağlayan Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ilk olarak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ve akabinde Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bigin'i ziyaret ederek Genç Girişimciler İcra Kurulu çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunarak projeleri hakkında bilgiler verdi. Genç Girişimciler ziyaretin anısına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ümran Bilgin'e plaket takdim etti.

Aylık olağan toplantılarını yapmak üzere Odamız toplantı salonuna gelen Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerini Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ziyaret edip Genç Girişimcilerin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda Odamızı temsilen Oda üyelerimiz Doğuş Bilgin ve Çağatay Çelik iştirak etmiştir. @gençgirişimciler Doğuş Bilgin Çağatay Çelik Nrdn Altay Güngör Ümran Bilgin TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği M.Rifat Hisarcıklıoğlu Sinan Beser H.Selcuk Eti