TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'tan ODAMIZA ZİYARET.

12 Mart 2019
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Odamıza Ziyaret.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 11 Mart 2018 Pazartesi günü Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Kadir Albayrak'ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek ' Her zaman olduğu gibi Malkara için 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmayı sürdürdüğümüzü söyleyerek Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek Bilgin'e Oda çalışmalarımızda başarı dileklerini ifade etti.

Ziyaretin anısına Kadir Albayrak'a Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri hediye takdim etti.