T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. MALKARA ŞUBE MÜDÜRÜ HAKAN ÇELİKKALKAN'dan ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN'e ZİYARET.

T.c. Ziraat Bankası A.ş. Malkara Şube Müdürü Hakan Çelikkalkan'dan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'e Ziyaret.

Malkara'daki görevine yeni başlayan Hakan Çelikkalkan'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bilgin 'kendisine yeni görevinde başarılar diledi ve ilçemiz için hayırlı çalışmalar yapılması temennisinde bulundu'. Banka şubelerinin de odamız üyesi olduğu aynı zamanda TOBB camiasında destekçimiz olarak varlığını devam ettirdiğini, 1 yıl önce TOBB Nefes Kredisi Kampanyasında ortaklaşa çalıştığımızı, üyelerimize uygun faizli kredilerin verilmesi, dosya masraflarının durumu ve sanal pos üzerinden alınan şikayetlerin görüşüldüğü ziyaretin sonunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı'na Oda çalışmalarında başarı dileklerinde bulunmuştur.