Tarım sektöründe hizmet verecek olan Odamız üyesi GDR ZİRAİ İLAÇ TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin (GDR Tarım Market) açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

11 Eyl. 2021
Tarım Sektöründe Hizmet Verecek Olan Odamız Üyesi Gdr Zirai İlaç Tohum Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin (Gdr Tarım Market) Açılışı Kalabalık Bir Katılım İle Gerçekleştirildi.

Açılışa Odamızı temsilen Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis üyesi Gediz Coşkun ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.

Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesinde 300 metre kare alanda zirai mücadele ilaçları ve zirai alet ekipmanlarının satışı, bitki besleme ürünleri, çevre sağlığı ilaçları, destek vitamin özelliğindeki karışımlar ve farklı özelliklerdeki gübre satışları üreticilerden gelen talepler doğrultusunda teknik destekler verecek Odamız üyesi GDR ZİRAİ İLAÇ TOHUM TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin yeni iş yerinin hayırlı olmasını diler bol kazançlar dileriz.