SINIRLI SORUMLU TRAKYAM KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİ İLE HALKIMIZA HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

07 Tem. 2021
Sınırlı Sorumlu Trakyam Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi Görkemli Açılış Töreni İle Halkımıza Hizmet Vermeye Başladı.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2019 yılından bu yana faaliyetlerini devam ettirdiğimiz Kadın Girişimcilik çalışmaları kapsamında 06 Temmuz 2021 günü TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Gönüllü Kadın Girişimciler, Sivil Toplum Kuruluşları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Oda Borsaları ve muhtarlarımızın desteğiyle kurulan SINIRLI SORUMLU TRAKYAM KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ açılışı gerçekleşti.

Açılışta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz, Malkara Ticaret Borsası Meclis Başkanı Başkanı Ersin Kaçar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurumu temsilcileri, STK temsilcileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trakyam Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve misafirler yer aldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin yaptığı açıklamada ‘Kadınlarımızın yaptığı bu çalışmayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye’de Kadın Kooperatifi olarak örgütlenme ilk defa Malkara TSO tarafından yapıldı. Bu çalışmaların BAŞARI HİKAYESİ olarak gelecek nesillere anlatılacak olması bizlerin mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Kadınlarımıza ilham kaynağı olacak bu çalışmaları Malkara TSO olarak her zaman destekleyeceğiz’ dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler yaptığı açıklamada ‘2019 yılından bu yana devraldığımız Kordinatör Oda temsilciliğini emek yoğun çalışan kadınlarımızla birlikte devam ettiriyoruz. Kooperatif sistemiyle ilçemizin yöresel ürünlerini ülke çapında tanıtarak kadının ev ekonomisine katkı yapmaktan, kadının gücünü herkese göstermekten dolayı çok mutluyum. Bizlere ilk günden beri her zaman destek olan, emek veren, gecesini gündüzüne katan herkese teşekkürü borç biliriz, İyi ki varsınız. Kadın isterse başaramayacağı iş yok’ dedi.