SGK MÜDÜRÜ HATİCE ÇOLAK ODAMIZI ZİYARET ETTİ

18 May. 2016
Sgk Müdürü Hatice Çolak Odamızı Ziyaret Etti

14.05.2016 - Sosyal Güvenlik  Kurumu (SGK) Malkara İlçe Müdürü Hatice Çolak Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Malkara TSO) ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Ümran Bilgin, Genel Sekreter Sinan Beşer katıldı. Ziyarette konuşan SGK İlçe Müdürü Hatice Çolak, SGK'nın faaliyetleri ve ileriki dönemlerde yapacakları projeler hakkında bilgi vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Çolak'ın ardından konuşan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ise, Bu hafta sosyal güvenlik haftası. Sayın müdürümüz ve ekibine odamıza yaptığı ziyaret için teşekkür ediyorum. Bizlere gelen davetiyelerde de bu haftanın dolu dolu kutlanacağını görüyoruz. Ben, Sayın Çolak ve ekibine başarılar diliyorum" diye konuştu.