Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu

12 Kas. 2019
Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu

Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde düzenlenen ve Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirildiği Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonun amacı; ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaların ödüllendirmenin ötesinde, firmaların kendilerini, kendi sektörlerinde kıyaslayabilmelerini sağlamaktır.

Katılan firmaların 7 ayrı kategoride değerlendirildiği Organizasyonun Çözüm Ortakları; Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri, Medya Ortakları; Bloomberg HT ve Dünya Gazetesi ve Bölgesel Ortakları; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı'dır. Bu yıl 12,'incisi düzenlenmekte olan organizasyon firmanız için tanınma ve prestij imkanı sağlayacaktır. Katılımcı firmaların en önemli kazanımları ise Price Waterhouse Coopers ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. İşbirliği ile hazırlanan geri bildirim raporudur. Firmalar bu rapor ile iyileştirmeye açık alanlarını görebiliyorlar, sektörlerinde kendilerini kıyaslama ve eksikliklerini giderme imkanı bulabiliyorlar.

Ekte detaylarını ve başvuru dokümanlarını bulacağınız söz konusu organizasyona katılımlarınızı bekler, bu vesile ile saygılar sunarız.

Başvurular www.sektorelperformans.org web sitesinden Online olarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı Bilgi için

Aylin Aslan, 0262 315 80 57 - aylin@kosano.org.tr