Rusya Federasyonu Tarafından Alınan Tedbirler

16 Haz. 2021
Rusya Federasyonu Tarafından Alınan Tedbirler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına istinaden, Rusya Federasyonu ve Türkiye arasındaki tarifeli ve "charter" uçuşlara getirilen geçici kısıtlama kararı hakkında bilgi verilmektedir.

Yazıda; 15 Nisan - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında Rusya Federasyonu ve Türkiye arasındaki tarifeli  ve  "charter"  uçuşlara  getirilen  geçici  kısıtlama uygulamasının 21 Haziran 2021 tarihine kadar (anılan tarih dahil) uzatıldığı belirtilmektedir.

Bu aşamada, Rusya Federasyonu'na yönelik olarak gerek fuar katılımı gerekse iş ziyareti kapsamında seyahat öngören ihracatçı ve iş insanlarımızın THY yetkililerince yapılacak bilgilendirme ve uyarılara azami dikkat göstermesinde fayda görülmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.