MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ROMANYA'YA İŞ VE FUAR GEZİSİ

Malkara Ticaret Ve Sanayi Odasından Romanya'ya İş Ve Fuar Gezisi

ROMANYA İŞ VE FUAR GEZİSİ

INDAGRA TARIM FUARI – INDAGRA FOOD GIDA FUARI-INDAGRA DRİNK & WİNE İÇECEK FUARI- ROMANYA TANITIM TOPLANTISI

(SON BAŞVURU TARİHİ: 10 EKİM 2017)

27 – 28 – 29 EKİM 2017 2 GECE 3 GÜN

HAREKET TARİH ve SAATİ:26 EKİM 2017 PERŞEMBE AKŞAM SAAT: 22:00

HAREKET YERİ: MALKARA

Katılımcı misafirlerimiz ile Malkara da belirlenen yerde buluştuktan sonra Bulgaristan üzerinden Romanya’nın Başkenti Bükreş’e doğru otobüs ile yolculuğumuz başlıyor. Sabah saatlerinde Bükreş’e varmış olacağız.

1.Gün : 27 EKİM CUMA MALKARA - BÜKREŞ 550 KM :

- Varışımıza müteakip Tur Rehberimiz ile buluşma ve Romanya’nın Başkenti Bükreş Panoramik şehir turumuz başlıyor. 3 Gün vakit geçireceğimiz şehri biraz olsun tanımak ve anlamak üzere öncelikle İhtilal Meydanı, Üniversite Meydanı, Milli Tiyatro Zafer Anıtı, Zafer Caddesi, Çavuşesku Sarayı ile şehri dolaşan su kanallarının görülmesi. 1917'de Galiçya cephesinde şehit düşen 535 Mehmetçiğin bulunduğu Türk Şehitliği ve Bükreş Camiinin ziyaret ediyoruz ardından Herãstrãu Gölü kıyısında Avrupa’nın en büyük ve en eski açık hava müzelerinden biri olan evleri, kiliseleri, su ve rüzgar değirmenleri ile küçük bir Romen köyünün kopyası olan müzeyi geziyoruz.

- Öğleden sonra tur bitiminde otelimize transfer. (Golden Tulip Otel-Şehir Merkezi)

- 15.30 Büyükelçi, Ticaret Odası ve işadamlarının katılımıyla toplantı

- 17:00 Otele dönüş ve serbest zaman.

2.Gün : 28 EKİM 2017 CUMARTESİ  BÜKREŞ - FUAR ZİYARETİ :

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltıdan sonra otelden ayrılıyoruz ve tam gün sürecek olan INDAGRA TARIM FUARI – INDAGRA FOOD GIDA FUARI - INDAGRA DRİNK & WİNE İÇCECEK FUARI ziyaretinde bulunacağız. Fuar ziyareti sonrası otelimize transfer. Serbest zaman. Konaklama otelimizde.

3.Gün:29 EKİM 2017 PAZAR  BÜKREŞ-TRANSİLVANYA-MALKARA:

Otelde alınan kahvaltı sonrası Romanya'nın Sinaia şehrine varıyoruz, Transilvanya Şatolar turumuz başlıyor. Müthiş doğal ve tarihi güzellikleri içinde barındıran turumuza ilk olarak Avrupa’nın en güzel şatolarından biri olan Peleş Sarayı ziyareti ile başlıyoruz. Burayı ziyaret ettikten sonra Bran şehrine hareket ediyoruz ve burada Osmanlı tarihinde Kazıklı Voyvoda olarak bilinen III.Vlad'ın Kont Drakula filmlerine konu olmuş ve vampir efsanesinin doğduğu gizemli sarayını ziyaret ediyoruz.

Misafirlerimiz burada meşhur isli peynirin (Kaşkaval) tadına bakabilirler ve hediyelikçilerde alışverişlerini yapabilirler. Sonrasında tarihi güzellikleri ve cafeleriyle ünlü Braşov şehrine hareket ediyoruz. Ortaçağ Alman Rokoko üslubunda inşa edilmiş tarihi yapıların yer aldığı bu güzel şehirde Kara Kilise, Şehir surları, korunmuş dar sokakları başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası misafirlere boş zaman veriyoruz. Tur sonrası dönüş yolculuğumuz başlıyor. Bulgaristan üzerinden Kapıkule Sınır Kapısına varış. Free Shop Alış – Verişi için 30 dk mola. Ardından Pasaport ve gümrük işlemleri ve Ülkeye giriş.

ÜCRETLER:

• ·       İKİ KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI PAKET TUR BEDELİ: 210 EURO
  • ·       2 GECE TEK KİŞİLİK ODADA KONAKLAMA FARKI: 40 EURO

HİZMETE DAHİL OLAN HİZMETLER :

-       LÜKS OTOBÜS İLE TÜM ULAŞIMLAR MERCEDES TRAVEGO 2015

-       OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR, SOĞUK – SICAK İÇECEKLER, ATIŞTIRMALIKLAR

-       2 GECE BELİRTİLEN OTELLERDE ODA – KAHVALTI KONAKLAMA

-       3 GÜN PROFESYONEL REHBERLİK HİZMET

-       FUAR GİRİŞ BİLETLERİ

-       GÜMRÜK GEÇİŞLERİ, OTOBAN, OTOPARK, KÖPRÜ,  ŞEHİR VE OTEL VERGİLERİ

-       1618 NO’LU KANUN GEREĞİNCE ZORUNLU TUR SİGORTASI

-       DOST ve GÜLERYÜZLÜ HİZMET