Odamızdan Milliyetçi Hareket Partisine Hayırlı Olsun Ziyareti

12 May. 2017
Odamızdan Milliyetçi Hareket Partisine Hayırlı Olsun Ziyareti

Odamız Yönetim Kurulu 05.05.2017 tarihinde, geçen ay kongrelerini yaparak ilçe başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hakan Yıldız ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gülbaba İş Merkezi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında yapılan ziyarette konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin “ Yeni görevinizde size ve yönetim kurulu çalışma arkadaşlarınıza başarılar dileriz.'' Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hakan Yıldız’da Odamız Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Malkara Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür eder, bizlerde kendilerine ilçemiz için yaptıkları tüm çalışmalarda başarılar dileriz.” Dedi.