ODAMIZA TOBB TARAFINDAN AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETİ DÜZENLENDİ

Odamıza Tobb Tarafından Akreditasyon Geliştirme Ziyareti Düzenlendi

ODAMIZA TOBB TARAFINDAN AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETİ DÜZENLENDİ

Üyelerine Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermeyi, özel sektörün önünü açmayı ve temel Odacılık faaliyetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlayan Akreditasyon Sistemi’nin geliştirme ziyareti Türk Loydu Vakfı DenetçisiOğuz Hakan Aksu tarafından gerçekleşti.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası nın Akreditasyon sürecinde çalışmalarını gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretine; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Oda Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Altay Güngör, Oda Meclis Üyesi Yusuf Eker, Oda Genel Sekreteri Sinan Beşer ve Oda Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Balaban katıldı.

Geliştirme ziyaretinde oda hizmetlerini denetleyen Türk Loydu Vakfı Denetçisi Oğuz Hakan Aksu ‘Akreditasyon Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.’ dedi ve Malkara TSO’nun Akredite Oda olma statüsünü yoğun özveri ile yerine getirmeye çalıştığını, güçlü ve iyileştirilmeye açık taraflarının tespit edildiğini belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve sürece dahil olan tüm katılımcılara teşekkür etti.