Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Eskicioğlu Camiatik Mahallesi Başçeşme Mevkiinde sigorta acentalığı hizmeti vermeye başlayan FATİH BAYRAKTAR SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ yetkilisi Fatih Bayraktar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07 Tem. 2020
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eskicioğlu Camiatik Mahallesi Başçeşme Mevkiinde Sigorta Acentalığı Hizmeti Vermeye Başlayan Fatih Bayraktar Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi Yetkilisi Fatih Bayraktar'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ilçemiz ticaretine canlılık kazandıracak yeni işletmenin hayırlı olması ve bol kazançlar getirmesi temennisinde bulunarak, işletme hakkında bilgi edindi.

İşletme yetkilisi Fatih Bayraktar ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek Odamız Yönetim Kurulu'na teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.