ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN İLÇEMİZ ÇAVUŞKÖY MAHALLESİNDE FAALİYETE GEÇECEK ET KOMBİNA TESİSİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.

21 Ekim 2017
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin İlçemiz Çavuşköy Mahallesinde Faaliyete Geçecek Et Kombina Tesisi'nin Temel Atma Törenine Katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yapılacak olan “Et Kombina Tesisinin” 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 11.00'de Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkiinde temel atma töreni gerçekleştirildi.

Et Kombina Tesisi Temel Atma Törenine birçok Milletvekilli, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ,Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Basın mensubu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı töreninde yapılan konuşmaların ardındanOdamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin yaptığı açıklamada '' Trakya'da ekonomisi hayvancılık sektöründe lider olan Malkaramıza bu tip yatırım imkanı sunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ediyorum'' dedi ve yapılacak olan et kombina tesisi hakkında gerekli fikir alışverişinde bulundu.