ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN'den YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı.

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.

Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin, ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor vesosyal alanda dünyada adından söz ettirmesi siz öğrenciler, sizleri yetiştiren öğretmen ve anne babalarımız sayesinde olacaktır.

Gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere saygılı, çevreyi ve doğayı koruyan, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Hedeflerimiz doğrultusunda, eğitim hizmetlerinin kalitesinin yükseltmek ve eksiklerimizi gidermek için gerek devletimiz, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz ile tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum.