ODAMIZ VE VODAFONE BUSINESS İŞBİRLİĞİNDE ÜYELERİMİZE ÖZEL E-TİCARET PAKET ANLAŞMASI

11 Kas. 2020
Odamız Ve Vodafone Busıness İşbirliğinde Üyelerimize Özel E-Ticaret Paket Anlaşması
Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerin geleceğin dijital dünyasına hazırlamak için güçlerini birleştirerek Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nı gerçekleştiren ve “Dijital Dönüşüm Hareketi”ni başlatan iş dünyasının tepe örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile işletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, iş birliklerini güçlendirdi. TOBB ve Vodafone Business bu kez KOBİ’lere e-ticaret yolculuklarında rehberlik ederek dijital pazarlama fırsatlarından yararlanmaları ve yeni pazarlara ulaşabilmeleri için destek verecek.

Bu kapsamda 10.11.2020 tarihinde İstanbul Avrupa-2 Satış Müdürü Deniz BÜÇKÜN ve Trakya Teknosis Tel. Bil.Tic. Ltd Şti. yetkilisi Hüseyin NARÇIN Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin’i ziyaret ettler.

Büçkün yaptığı açıklamada; “Vodafone olarak Türkiye Odalar ve Borsalar birliği ile 3 yılı aşkın süredir ciddi projelere imza atmaktayız.

Kobilerin digitalleşerek büyümesini amaçlayan kampanyayı sizlere aktarmaktan mutluluk duyuyorum.

Üyelerinizin ve bölgenizin digitalleşmeye ve büyümeye odaklı çalışmalarında bu projenin katkıda bulunacağını düşünmekteyiz.

Kampanya kurgusu TOBB üyelerine Kasım ayı boyunca E-TİCARET site kurulumu 4.490 tl yerine 2.490 tl dir.

Firmalar isterlerse Pazar yeri modulu ve kargo modüllerini ek olarak entegre edebilmekteler”.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bilgin “İşbirliği anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum. Pandemi süreci çerçevesinde büyük ivme kazanan e-ticaret e üyelerimizin entegrasyonu için var gücümüzle çalışmaktayız.”

Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.