ODAMIZ ÜYESİ ZEYNEL CÖMERT ROMANYA ALMANAK’TE.

20 Şub. 2018
Odamız Üyesi Zeynel Cömert Romanya Almanak’Te.

ODAMIZ ÜYESİ ZEYNEL CÖMERT ROMANYA ALMANAK’TE.

16.02.2018 tarihinde yapılan ziyarette Zeynel Cömert Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer'e ROMANYA TÜRKİYE Yatırım Rehberi ALMANAK 2018 dergisini takdim ederek, ayrıntılı bilgi aktarımında bulundu.

Yapılan ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer, “Öncelikle şahsım ve kurumumuz adına hoş geldiniz diyorum. Bizler Malkara TSO olarak, üyelerimize nasıl fayda sağlarız, üyelerimizin dünya ile rekabette avantajlı tarafta olmaları için neler yapabiliriz, ticari hayatlarına daha fazla nasıl katkıda bulunabiliriz mantalitesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siz 17 yıldır Romanya’da ve Türkiye'de başarısı ve gücüyle kendisinden söz ettiren ve ilçemizin adının sektörel fuarlar ve organizasyonlarda duyurulmasını sağlayan, çeşitli ödüller alarak vergi rokortmenliği listesinde yer alarak bizleri gururlandırdınız. Hem Ülkemizde hem de Romanya’da vergi rekortmenleri arasında olmak kolay değil. Bunun büyük bir özverinin ve çalışmanın ürünü olduğunun farkındayız. Sizlere çalışma hayatınızda başarılar diler, ilçemize kattığınız marka değerinin her zaman yükselişte olmasını temenni ederek şükranlarımızı sunarız'' dedi.