ODAMIZ ÜYELERİ NURDAN GIDA PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ VE SAROS HAZIR BETON İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÇEVRECİ TESİS ÖDÜLÜ ALARAK TİCARİ HAYATLARINA YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZDI.

13 Kas. 2017
Odamız Üyeleri Nurdan Gıda Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ve Saros Hazır Beton İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çevreci Tesis Ödülü Alarak Ticari Hayatlarına Yeni Bir Başarı Hikayesi Yazdı.

İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ülke genelinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödül törenine; Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Üye Belediye Başkanları ve Temsilcileri, Organize Sanayi Bölge Başkanları, ödül kazanan firmaların yetkilileri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

Nurdan Gıda Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketini firma yetkilileri olan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Altay Güngör ve Nurcan Altay temsil etmiş olup, Saros Hazır Beton İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ise firma yetkilileri Kamil Burak Zofun ve Turgay Tarhan temsil etmiştir.

Çevreci Tesis Ödülüne layık görülen Nurdan Gıda Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ve Saros Hazır Beton İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ödüllerini Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel tarafından takdim edildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin yaptığı açıklamada ise '' İlçemize katma değer katan, ilçemizin adını yazılı ve sosyal medyada ülke çapında tanıtımını sağlayan değerli firma yetkililerini can-ı gönülden tebrik eder ticari hayatlarında başarılar dilerim.'' dedi.