ODAMIZ ORGANİZASYONUYLA KOSGEB DESTEKLERİ TOPLANTISI MALKARA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YAPILDI.

Odamız Organizasyonuyla Kosgeb Destekleri Toplantısı Malkara Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde Yapıldı.

01.02.2018 tarihinde Odamız organizasyonuyla Malkara Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen Kosgeb Destekleri Toplantısına Kosgeb Tekirdağ Merkez Müdürü Esin Sayın, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Genel Sekreterimiz Sinan Beşer, Odamız Kosgeb temsilcisi Gökhan Kurt ve Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayiciler katıldı.

Kosgeb Müdürü Esin Sayın'ın yaptığı sunumda sanayicilere Arge ve Stratejik Ürün Destekleri hakkında ayrıntılı bilgiler verilerek sanayicilerin soruları yanıtlandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'in yaptığı açıklamada '' Ülke ihracatımızın % 95'ini sanayi ürünleri oluşturuyor. Bu ülke kalkınacaksa cari açığını kapatacaksa sanayiciler sayesinde üstesinden gelecek. Bizde Malkara Ticaret ve Sanayi Odası olarak üstümize düşeni yapmayı, sanayiciyi desteklere erişimini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Umarım önümüzdeki dönem içerisinde bir kaç projeyi Malkara'ya kazandırırız.  2017 yılında Kosgeb temsilciliğini kurduğumuzdan beri ihtiyacı olan tüm üyelerimize danışmanlık faaliyetinde bulunduk, girişimcilik eğitimleri düzenledik. Cansuyu kredileri verilirken 24 saat beyanname güncellemelerini gerçekleştirdik. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz '' dedi.