ODAMIZ MECLİS ÜYESİ ŞADAN FIRTINA’NIN OĞLU UMUT FIRTINA İSTANBUL PHOTOMARATON ÖDÜL TÖRENİNDE 2019 YILI 12 TEMADAN OLUŞAN YARIŞMADA YANSIMA GRUBU ALANINDA 1.OLARAK MALKARAMIZI GURURLANDIRDI.

26 Ara. 2019
Odamız Meclis Üyesi Şadan Fırtına’Nın Oğlu Umut Fırtına İstanbul Photomaraton Ödül Töreninde 2019 Yılı 12 Temadan Oluşan Yarışmada Yansıma Grubu Alanında 1.olarak Malkaramızı Gururlandırdı.

2 Kasım 2019 günü iki bine yakın farklı ülkelerden katılımcı ile gerçekleşen Photomaraton 12 saat sürdü. Toplamda 12 tema dan oluşan Photomaraton da yarışmacılar Sirkeci’den başlayarak Eyüp, Galata ve en son gece saat: 00:00’da Taksim İstasyonu’nda fotoğraflarını teslim ettiler. 12 temadan (tarih, boşluk, karar anı, çeşmeler, bilgi, geometri, YANSIMA, kent mobilyaları, hayal-rüya, hareket, yalnızlık, metroda hayat)  olan ‘YANSIMA’’ grubu alanında birinciliğe Umut Fırtına’nın fotoğrafı seçilerek bizleri gururlandırdı.

8 Aralık Pazar günü, Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu’nda düzenlenen Ödül Töreni’nde plaket ve fotoğraf makinası ödülünü aldı.

PhotoMaraton katılımcıların belirli bir süre içinde, genellikle 6, 9, 12 veya 24 saat arasında, önceden belirlenmiş ve başlangıç noktalarında verilen temalar üzerinden bir dizi fotoğraf çekmeleri gereken bir fotoğraf etkinliği yarışmasıdır.

Yarışma da göstermiş olduğu başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz