ODAMIZ MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR YUNANİSTAN GÜMÜLCİNE'de SÜPER MARKET AÇTI.

16 Nis. 2018
Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör Yunanistan Gümülcine'de Süper Market Açtı.

Girişimcilik konusunda büyük başarılara imza atan iş kadını Nurdan Altay Güngör gerçekleştirdiği açılışta odamız üyeleri ve Malkaralı misafirleri ağırladı.

Gerçekleşen açılışta, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Odamız yönetim kurulu üyesi Halil Salmanlı, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri Afşin Turan, İbrahim Zilbastı ile dost ve sevenleri katıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin  Nurdan Altay Güngör’e Hayırlı Olsun Dileklerinde bulunurken açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.