ODAMIZ MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR YENİ GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU.

29 Kas. 2018
Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör Yeni Girişimcilerle Buluştu.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Odamız, Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Odamız Toplantı Salonunda 26 - 29 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşti.

Dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün süren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde; Eğitmen Ayşegül Adalı Filiz tarafından; iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör girişimcilere hitaben yaptığı konuşmada “Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize, yeni iş fikirlerini hayata geçirmelerinde yardımcı olmak amacıyla bu eğitimleri düzenli olarak yapıyoruz. Bu desteklerden maksimum oranda faydalanmamız gerekiyor. Malkara TSO olarak çok sayıda kişiye girişimcilik eğitimi verdik vermeye devam edeceğiz. Devletimizin bu imkanlarından yararlanan girişimci adaylarına yeni iş hayatlarında başarılar dilerim” dedi.